Carolien de Bruin

Mijn achtergrond bestaat uit commerciële, mensgerichte studies en diverse banen (> 25 jaar profit en 15 jaar nonprofit).

Sinds 1995 houd ik mij bezig met life coaching van mensen gericht op het versterken van de eigen innerlijke kracht en begeleiding van mensen naar hun droombaan.

Ik ben werkzaam geweest in de gezondheidszorg, bij een grote gemeente in het noorden van het land en bij enkele commerciële organisaties.

Mijn werkervaring en levenslessen vormen de basis voor het begeleiden van het herkenningsproces bij anderen. Een deel van mijn kennis en ervaring wordt gevormd door:

 • De beroepsopleiding A-verpleegkundige
 • Kort-HBO opleiding HRM-functionaris
 • HBO opleiding Personeel & Arbeid

Door mijn verdere persoonlijke groei en door het volgen van relevante trainingen en cursussen zoals NLP, Familiesystemen “welke plek neem ik in?”, Zelfcompassie, Psychische ziekten, Burn-out & Bore-out, Hoog gevoeligheid bij kinderen, Omgaan met hoog gevoeligheid en de beroepsopleidingen:

 • Post-HBO Loopbaanadvies & Coaching vanuit zingeving (Hoogendijk)
 • HBO Energetische Therapie 
 • Post-HBO Kunstzinnig Begeleiden voor Loopbaancoaches 

ontwikkelde ik mijzelf tot holistisch intuïtief coachend loopbaanadviseur.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden in de praktijk blijf ik studeren. Het opdoen van kennis zie ik als een verrijking, daarnaast voldoe ik aan een kernvoorwaarde van de beroepsverenigingen NOLOC® en CAT® om mijzelf jaarlijks verder te ontwikkelen.

In 2017 heb ik, om mijn medische basiskennis up-to-date te houden het HBO diploma Medische basiskennis behaald (zie kolom: een greep uit de sindsdien gevolgde nascholing).

Na de afronding  van diverse trajecten heb ik op 31 maart 2023 mijn praktijk gesloten om cliënten te begeleiden bij BV Beatrixoord I UMCG te Haren. Hier ben ik werkzaam als adviseur re-integratie                   (zie CONTACT).

 

    

Missie

Wat mij drijft is mijn liefde voor de mens en mijn missie om mensen contact te laten maken met hun innerlijke kracht.

Kernwoorden

Betrokken, liefdevolle aandacht, origineel, leven lang leren, luisteren, niet oordelen, inspiratie, kunst en schoonheid, reflectie en bezinning, hoog sensitiviteit, intuïtie, zelfontwikkeling, levenservaring, humor en resultaat.

 

Wat is jouw beste ontdekking?” vroeg de mol.

     “Dat wie ik ben genoeg is.” zei de jongen.

                    Charley Mackesy

 

 

Post-HBO nascholingen (holistische benadering) SRNO geaccrediteerd               (PLATO normen) vanaf 2017:

 • Leven vanuit je hart
 • Vermoeidheid, alles is energie
 • De overgang
 • Auto-immuunziekten
 • Holistische benadering van lage rugpijn
 • Het tweede brein: de darmen
 • Borstkanker
 • De laatste levensfase
 • Voeding, het fundament van gezondheid
 • Ademwerk
 • Hoogsensitiviteit bij volwassenen
 • Inleiding Polyvagaal therapie

NOLOC®

Ik ben aangesloten bij het beroepsregister van de Nederlandse Orde voor Loopbaan & Outplacement Coaches http://www.noloc.nl en volg de gedragscode.

CAT®

Daarnaast sta ik als erkend alternatief therapeut ingeschreven in het beroepsregister Collectief Alternatieve Therapeuten http://www.catcollectief.nl

GAT® (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten)

Ik ben aangesloten bij een volledig onafhankelijke geschillencommissie conform de WKKGZ (Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg).

Mocht u een klacht hebben, dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris van de GAT.

Carolien de Bruin

"Ik ben een NOLOC® register loopbaanadviseur, CAT® register energetisch therapeut met paramedische achtergrond en HBO-medische basiskennis."
"Ik besteed aandacht aan de mens in totaliteit: fysiek, geestelijk en spiritueel."

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Sed porttitor lectus nibh. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi.

"Er zijn veel mensen met spijt van beslissingen in hun leven. Waarom niet met jezelf aan de slag om bewust keuzes te (kunnen) maken?"

Carolien de Bruin Loopbaanadvies & Holistische Life Coaching. Mijn achtergrond bestaat uit commerciële, mensgerichte studies en diverse banen (> 25 jaar profit en 15 jaar nonprofit).

Sinds 1995 houd ik mij bezig met lifecoaching van mensen gericht op het versterken van de eigen innerlijke kracht en begeleiding van mensen naar hun droombaan.

Ik ben werkzaam geweest in de gezondheidszorg, bij een grote gemeente in het noorden van het land en bij enkele commerciële organisaties.

Contact

11 + 12 =