Holistische life coaching

“Ik besteed aandacht aan de mens in totaliteit: fysiek, geestelijk en spiritueel.”

 

Wat is holistische life coaching?

Bij deze vorm van coaching wordt er gekeken naar de psychische factoren achter ons menselijk gedrag. Daarnaast worden er lichamelijke-, energetische- en emotionele kanten bij betrokken met als resultaat dat vraagstukken rondom zingeving verduidelijkt worden.

Ook het gedragspatroon wordt bekeken: is er aandacht is voor voldoende ontspanning, goede voeding en beweging? Hierdoor kunnen klachten verminderen en worden voorkomen zoals slecht slapen en je de gehele dag moe voelen, hoofd- of darmproblemen.

Wanneer?

  • Je hebt de intentie om werkelijk zicht te krijgen op jezelf.
  • Wat is de relatie tussen jou, je gezondheid, je functie en je omgeving (werk en thuis)?
  • Kan ik weer in balans komen?
  • Hoe kan ik me gelukkig en blij voelen?

Werkwijze

Vanuit een positieve respectvolle grondhouding stem ik mijn stijl van begeleiden af op de aard van je persoonlijkheid.

In het begin van het traject worden je persoonlijke (leer)doelen vastgelegd, regelmatig getoetst en indien noodzakelijk bijgesteld.

Tevens wordt er gewerkt aan het vermogen om afstand te nemen van de eigen situatie en de dagelijkse problemen waar tegen aan wordt gelopen, hierdoor zal het makkelijker worden om vanuit een breder perspectief aan de slag te gaan met je (leer)doelen.

Resultaat

Vanuit zelfbewustzijn ben je (weer) in staat om beter te functioneren, je voelt je (weer) blij. Je hebt meer energie. Je kunt weer genieten van het leven.

Carolien de Bruin

"Ik ben een NOLOC® register loopbaanadviseur, CAT® register energetisch therapeut met paramedische achtergrond en HBO-medische basiskennis."
"Ik besteed aandacht aan de mens in totaliteit: fysiek, geestelijk en spiritueel."

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Sed porttitor lectus nibh. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi.

"Er zijn veel mensen met spijt van beslissingen in hun leven. Waarom niet met jezelf aan de slag om bewust keuzes te (kunnen) maken?"

Carolien de Bruin Loopbaanadvies & Holistische Life Coaching. Mijn achtergrond bestaat uit commerciële, mensgerichte studies en diverse banen (> 25 jaar profit en 15 jaar nonprofit).

Sinds 1995 houd ik mij bezig met lifecoaching van mensen gericht op het versterken van de eigen innerlijke kracht en begeleiding van mensen naar hun droombaan.

Ik ben werkzaam geweest in de gezondheidszorg, bij een grote gemeente in het noorden van het land en bij enkele commerciële organisaties.

Contact

6 + 14 =

NOLOC®

Ik ben aangesloten bij het beroepsregister van de Nederlandse Orde voor Loopbaan & Outplacement Coaches http://www.noloc.nl en volg de gedragscode.

CAT®

Daarnaast sta ik als erkend alternatief therapeut ingeschreven in het beroepsregister Collectief Alternatieve Therapeuten http://www.catcollectief.nl

GAT® (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten)

Ik ben aangesloten bij een volledig onafhankelijke geschillencommissie conform de WKKGZ (Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg).

Mocht u een klacht hebben, dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris van de GAT.