Energetische therapie

“Healing doesn’t mean the damage never existed. Healing means the damage no longer controls our lives.”

Contact

Steenhouwerskade 114
9718 DJ Groningen

050 318 64 18
06 2033 6833

 

Carolien de Bruin

Register Loopbaanprofessional NOLOC®
Registertherapeut CAT®

Openingstijden

Alle werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Wat doet een energetisch therapeut?

 

Ik werk vanuit holistische filosofie. De focus ligt niet op het behandelen van de ervaren symptomen, maar ik kijk naar de mens in totaliteit. Dus zowel je mentale, fysieke als emotionele en spirituele gesteldheid wordt in ogenschouw genomen. Immers, mentale of emotionele problemen kunnen invloed hebben op je lichaam en omgekeerd kunnen fysieke klachten van invloed zijn op je emotionele en mentale gesteldheid.

Tijdens een energetische behandeling stem ik me af middels heldervoelendheid op de energiecentra, chakra’s genoemd. Ook stem ik me af op het energie- of auraveld om je heen. Deze is voelbaar met de handen en/of zichtbaar via waarneming.

Op deze manier komen verstoringen en blokkades aan het licht, net als energiecentra waar de energie vrij stroomt. Door dieper contact te maken aan de energiecentra die aandacht nodig hebben en hierover het gesprek aan te gaan met je, komt er bij jou een bewustzijnsproces op gang. De inzichten brengen samen met de healing energie in beweging. Het gevolg is dat gezonde energie weer door je lichaam kan stromen en het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd.

Ik kan je behandelen via de handen door bijvoorbeeld handoplegging of door met healing beweging te brengen. Daarnaast wordt de behandeling gecombineerd met een gesprek zodat ook de bron van een klacht helder wordt. Ook kun je adviezen meekrijgen die je vitaliteit ondersteunen en je algehele energie versterken zodat je weer in balans komt.

 

Weet je dat?

Energetische therapie zo oud is als de mensheid zelf! Energetische therapie het zelf genezend vermogen ondersteunt?

 

Tarief voor energetische therapie

 € 90,00 per uur vrijgesteld van BTW

Ik sta ingeschreven bij het Collectief Alternatieve Therapeuten CAT®

 

Let op:

Deze therapie (natuurgeneeswijze) vervangt geen reguliere geneeskunde, maar werkt aanvullend (complementair).

 

Intuïtieve persoonlijke begeleiding

Consult / Healing

Wanneer?

  • Als je het gevoel hebt dat er situaties in je leven niet lekker lopen. Je blijft maar piekeren en hebt last van chaos in je hoofd.
  • Of je hebt veel meegemaakt en weet niet hoe je dat kan verwerken.
  • Of de buitenwereld ziet jou als een sterk persoon, maar van binnen voel jij je leeg en heb je weinig energie.
  • Mogelijk heb jij allerlei psychische en/of lichamelijke klachten.

 

Werkwijze

Door intuïtief te luisteren spiegel ik je naar een oplossing: je krijgt zelfinzicht. Daarnaast kan ik gebruik maken van orakelkaarten zoals Engelenkaarten. Ook werk ik met geleide meditaties zodat er helderheid ontstaat voor jezelf.

Ik geef je handvatten om zelfbewust en authentiek te zijn zodat situaties (kunnen) veranderen.

 

Resultaat

Je voelt je sterk en vol energie. Je kiest ervoor om werkelijk jezelf te zijn.

Je laat jouw LICHT weer schijnen en bent niet (meer) onder de indruk van situaties of mensen die jouw licht willen doven.

Carolien de Bruin

"Ik ben een NOLOC® register loopbaanadviseur, CAT® register energetisch therapeut met paramedische achtergrond en HBO-medische basiskennis."
"Ik besteed aandacht aan de mens in totaliteit: fysiek, geestelijk en spiritueel."

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Sed porttitor lectus nibh. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi.

"Er zijn veel mensen met spijt van beslissingen in hun leven. Waarom niet met jezelf aan de slag om bewust keuzes te (kunnen) maken?"

Carolien de Bruin Loopbaanadvies & Holistische Life Coaching. Mijn achtergrond bestaat uit commerciële, mensgerichte studies en diverse banen (> 25 jaar profit en 15 jaar nonprofit).

Sinds 1995 houd ik mij bezig met lifecoaching van mensen gericht op het versterken van de eigen innerlijke kracht en begeleiding van mensen naar hun droombaan.

Ik ben werkzaam geweest in de gezondheidszorg, bij een grote gemeente in het noorden van het land en bij enkele commerciële organisaties.

Contact

3 + 10 =

NOLOC®

Ik ben aangesloten bij het beroepsregister van de Nederlandse Orde voor Loopbaan & Outplacement Coaches http://www.noloc.nl en volg de gedragscode.

CAT®

Daarnaast sta ik als erkend alternatief therapeut ingeschreven in het beroepsregister Collectief Alternatieve Therapeuten http://www.catcollectief.nl

GAT® (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten)

Ik ben aangesloten bij een volledig onafhankelijke geschillencommissie conform de WKKGZ (Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg).

Mocht u een klacht hebben, dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris van de GAT.