Overige diensten

OVERIGE DIENSTEN


  • Mobiliteitsadvies / Outplacement
  • Mens & Carrière in balans
  • Hoog gevoeligheid als talent (privé, werk en/of studiekeuze)
  • Ziekte & Carrière / Re-integratie: begeleiding spoor 1, spoor 2 & spoor 3 (WGA)
  • (LIFE) Coaching
  • Van midlifecrisis naar proces van ontwikkeling
  • Jobmarketing
  • Bewust en in harmonie ZIJN door energetische therapie (conform de richtlijnen van de VVET).Wat doet een energetisch therapeut?

Ik werk vanuit holistische filosofie. De focus ligt niet op het behandelen van de ervaren symp-tomen, maar ik kijk naar de mens in totaliteit. Dus zowel je mentale, fysieke als emotionele en spirituele gesteldheid wordt in ogenschouw genomen. Immers, mentale of emotionele problemen kunnen invloed hebben op je lichaam en omgekeerd kunnen fysieke klachten van invloed zijn op je emotionele en mentale gesteldheid.

Tijdens een energetische behandeling stem ik me af middels heldervoelendheid op de energie-centra, chakra’s genoemd. Ook stem ik me af op het energie- of auraveld om je heen. Deze is voelbaar met de handen en/of zichtbaar via waarneming. 

Op deze manier komen verstoringen en blokkades aan het licht, net als energiecentra waar de energie vrij stroomt. Door dieper contact te maken aan de energiecentra die aandacht nodig hebben en hierover het gesprek aan te gaan met je, komt er bij jou een bewustzijnsproces op gang. De inzichten brengen samen met de healing energie in beweging. Het gevolg is dat gezonde energie weer door je lichaam kan stromen en het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

Ik kan je behandelen via de handen door bijvoorbeeld handoplegging of door met healing beweging te brengen. Daarnaast wordt de behandeling gecombineerd met een gesprek zodat ook de bron van een klacht helder wordt. Ook kun je adviezen meekrijgen die je vitaliteit ondersteunen en je algehele energie versterken zodat je weer in balans komt. 


Weet je dat:

Energetische therapie zo oud is als de mensheid zelf!

Energetische therapie het zelfgenezend vermogen ondersteunt?


VERGOEDING

Energetische therapie wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Uiteraard is de hoogte ervan afhankelijk van de polis die je hebt afgesloten.

Ik voldoe overigens aan alle eisen die de meeste zorgverzekeraars stellen (verdere informatie bij "Wie ben ik").


Let op:

Deze therapie (natuurgeneeswijze) vervangt geen reguliere geneeskunde, maar werkt aanvullend (complementair).

           

Geïnteresseerd?

Mail of bel mij voor een kosteloos oriënterend gesprek. Ik zie uit naar onze ontmoeting!